Loopis – fynda och återanvänd

En del har fått för sig att man måste ge sig ut på landsbygden för att gå på loopis. Men det är dumt, i alla fall om du bor i Stockholm. För här finns faktiskt några av landets bästa loppmarknaden, mitt i hjärtat av stan.

Det spelar ingen roll om du själv är på jakt efter fynd, eller vill sälja av sånt du inte har någon användning av längre – loppis är till för alla som vill fynda och tjäna en slant. Loppis är förstås framförallt en sommaraktivitet och här följer tips på några bra ställen.

Tips 1. Se videon.

Tips 2. Aspuddens 2 kilometerloppis.
Denna hålls en gång om året och det är endast boende som står och säljer. Du kan alltså inte sälja här om du inte är boende, men du kan fynda! Den här loppisen är nämligen utmärkt om du vill handla barnkläder och leksaker och liknande. Det bor nämligen gott om barnfamiljer i området. Här kan du hitta alltifrån billiga basplagg till trendiga plagg och skor – även för vuxna.

Tips 3. Drive-in-loppisen i Täby.
Precis som namnet avslöjar är det här en loppis med försäljning från folks bakluckor. Här finns massor av möjligheter att fynda allt från kökspryler och glas till vinylskivor och kläder.