Snickare i Upplands Väsby – ett par förslag

Byggprojekt, renovering eller något annat kul på gång? Här följer ett par råd och tips när du ska anlita en snickare eller hantverkare i Upplands Väsby.

så hittar du hantverkare och snickare i Upplands Väsby

Innan du lämnar din förfrågan

1. Börja med att noga specificera ditt uppdrag.
Hur många kvadratmeter? Vilket material? Försök att så noga du kan kartlägga vad som behövs för att slutföra dit bygguppdrag. Ju mer detaljerad du kan vara, desto större är sannolikheten att offerten kommer att stämma. Och tvärtom. Är du väldigt ”vag” i din offertförfrågan, kommer offerten sannolikt att vara missvisande och redigeras ytterligare.

2. Ta fram tre byggföretag eller snickare du funderar på anlita
För att hitta rätt leverantör är det bra att jämföra. Du kan visserligen använda en offerttjänst såsom Offerta.se, men ännu bättre om du själv gör lite research och letar upp potentiella byggföretag och hantverkare i Upplands Väsby. Tre brukar vara ett överkomligt antal, men du kan givetvis jämföra fler och färre.

3. Värdera offerterna
Gör inte misstaget att bara titta på priset när du värderar en offert. Börja med att säkerställa så att leverantören verkligen har rätt kompetens för uppdraget. Att det finns försäkringar och garantier är förstås grundläggande. Men också att det verkligen är yrkespersoner du anlitar, och att de har rätt kompetens för att utföra uppdraget. Finns kundomdömen? Vad finns för andra referenser?

Tips på snickare

  • Pensionärspoolen i Upplands Väsby: har ett intressant franschisekoncept där du kan anlita seniora hantverkare och snickare till ditt projekt. Du kan läsa mer om deras tjänster för snickare genom att klicka här
  • Qicon har badrum och kök som sin specialitet. Bra omdömen och lång erfarenhet av sina tjänster. Du kan läsa mer på Qicon.se